05 juni 2011

Martelvarken gedumpt bij grofvuil

Helemaal niet zo fijn om over te schrijven, maar het leven is gewoon niet altijd leuk, zelfs dr. Frankl loopt wel eens tegen dit harde stukje werkelijkheid aan. Maar er zijn momenten dat men niet kan of mag blijven zwijgen. Als dit bericht de opsporing van de dader van deze walgelijke moord ook maar één procent dichterbij brengt, is het allemaal niet voor niets geweest.

Onlangs berichtte dr. Frankl al met enige schroom over de gruwelijke vondst van een been in zijn straat. De buurt werd weliswaar afgezet door de ME en uitgekamd door de politie, zoals onderstaande archieffoto laat zien...


... maar dit gebeurde rijkelijk laat. Er lagen notabene alweer vuilniszakken op de locus delicti!

Dr. Frankl heeft echter nog wat foto's kunnen schieten met zijn camera met telelens, dwars door de afzetting heen, en hij kwam tot een schokkende conclusie.

Ten eerste: het been heeft toebehoord aan een varken, en is gruwelijk en ritueel gemarteld voor zij een onbeschrijflijke dood stierf. Ritueel, zoals blijkt uit het aantal knopen en windingen, die samen het getal 6 vormen.


Verder duidt de zak waarin het been achteloos werd verpakt erop, dat de dader een bekende is in kringen van Dirk van de Broek:


Inmiddels is het anonieme been bijgezet op een begraafplaats, waar het hopelijk spoedig zal kunnen worden verenigd met de overige blijfselen van het slachtoffer.
Veel recherchewerk zal daartoe echter nog nodig zijn. Meldt u in ieder geval verdacht gedrag van mensen waarvan u weet of vermoedt dat zij klanten van Dirk van de Broek zijn. Gebruik hiertoe het gebruikelijke nummer.

Geen opmerkingen: